ПРЕДКОЛЕДЕН ФИНАЛ НА ЛЕКЦИИТЕ НА СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ 🔥 В СОФИЯ И ВАРНА

ПРЕДКОЛЕДЕН ФИНАЛ НА ЛЕКЦИИТЕ НА СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ 🔥 В СОФИЯ И ВАРНА

24 | 12 | 2023

Финалът за тази година, за лекторите-доброволци от СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥, бе на 18 и 19 декември 2023г. Димка Кънчева проведе своята лекция "Майсторството да създаваш живота си" в два поредни дни, пред общо четири паралелки от 12 клас, с изучаване на корейски, японски, китайски и испански език, в 18-то СОУ "Уилям Гладстон" - гр. София. Димка с лекота успя да вдъхнови и мотивира младежите да мечтаят, да поставят “умни” цели, да придобият повече яснота какво ще правят след завършване на училище.

Изключително сме благодарни за поканата на г-жа Десислава Николова – зам. директор по учебната част и целия лидерски екип на гимназията.


А през същото време във Варна Боби Минкова, Живко Димитров, Иван Петров и Христо Ишков „закриха сезона“ и в СУ „Димчо Дебелянов“ – Варна, изнасяйки едновременно своите лекции пред ученици от два 11-ти и два 12-ти класа.


Бихме искали отново да изкажем огромни благодарности на г-жа Калина Нушева – директора на гимназията и на целия учителски колектив, за топлия и радушен прием, който ни оказват всеки път!Надяваме се ученици, учители и родители да успеят да си починат добре през Коледните и Новогодишни празници и през следващата година да се срещнем отново и да продължим по пътя който сме поели с нова енергия и идеи!


Весели Празници!

 

Ако искате нашите лектори-доброволци да посетят и вашето училище догодина, може да заявите вашето желание на тел. 0888 790 286 или на http://share2inspire.bg/#contact-us🔥
Подобни публикации