СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ отново на гости в IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" - гр. Варна

СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ отново на гости в IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" - гр. Варна

19 | 12 | 2023

На 11 и 12 декември 2023г. Живко Димитров, собственикът на Мебелна къща НИКОРА и един от съучредителите на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 гостува в IV ЕГ "Фредерик Жолио-Кюри" - гр. Варна, в качеството си на лектор-доброволец и изнесе три поредни пъти своята лекция „Моите ТОП 4 правила по пътя към успеха“, пред аудитория от ученици от 11 и 12 клас.

 

Живко отново беше себе си и с много хумор представи по своя характерен и завладяващ начин, уроците, които е научил по време на житейския си път. Както винаги лекциите приключваха с аплодисменти и отново имаше ученици, които желаеха да научат още подробности за живота на Живко и да му зададат лични въпроси.  

 

Благодарности на г-жа Тотева, директора на гимназията и на г-жа Анелия Минчева, преподавател по английски език (и идеен вдъхновител на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ), за това, че продължават да канят лекторите-доброволци от Сдружението ни, да бъдем гости на възпитаниците им.

 

Искате ли и Вие да станете лектор-доброволец и да споделите най-важните си житейски уроци с младото поколение на България по СВОЯ СИ НАЧИН? Свържете се с нас на http://share2inspire.bg/join-us🔥