ОТЧЕТ от благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“ (с участието на Боян Бакларов)

ОТЧЕТ от благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“ (с участието на Боян Бакларов)

10 | 12 | 2023

На 7 декември 2023 г., най-новият член в екипа на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥, Боян Бакларов, изнесе своята уникална лекция "ЕДИН ЖИВОТ, ОСЕМ ИСТОРИИ, БЕЗБРОЙ УРОЦИ!". Въпреки дъждовното време и многото събития, които се провеждаха по същото време във Варна, повече от 30 души избраха да присъстват на последното за тази година благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“. Гостите слушаха с интерес за всички поучителни моменти в живота на Боян, които той избра да разкаже на аудиторията, за всички предизвикателства, с които му се е наложило да се справя, далеч от семейство и Родина. Боби сподели и за най-важните си уроци в живота - за приятелството, за постоянството и за вярата в себе си.

 

Благотворителното събитие бе СЕДМОТО поредно с цел събиране на средства, които се използват за подкрепа на развитието на учителите и най-вече на техните ученици, които скоро ще завършат училище и ще поемат по своите вълнуващи пътища в Живота към изненадите, които ги очакват.

Събитието отново се проведе в Nicotea - склад за култура, за което искаме отново да благодарим и на сем. Дипчикови, че бяха наши домакини за пореден път.

 

По-долу може да се запознаете с финансовия отчет от събитието/та:

Сумата на събраните дарения по време на срещата бе в размер на 710лв.

Разход: 150 лв. за наем зала

Остатък: 560лв.

От предходните събития (проведени през март, април, май, юни и септември и ноември 2023г.) имахме остатък от 2 919лв.


Или общо, след седемте проведени събития, в касата на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ имаме налични средства от събрани дарения в размер на 3 479лв.♥️

 

Благодарим ви от все сърце за присъствието, подкрепата, осъзнатостта и споделеността на всеки един момент!

Следваща ни отворена среща ще е след средата на месец януари 2024г., като за точната дата ще ви информираме допълнително.


Целия екип на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ ви пожелава и весели и мирни Коледни и Новогодишни празници! 🎄P.S. Ако не сте успели да присъствате, но искате да подкрепите СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 и нашите инициативи, можете да го направите чрез банков превод на сума в размер избран от Вас:

 

Бенефициент: "Сдружение с нестопанска цел Сподели и Вдъхнови"

IBAN: BG91FINV91501217670043

BIC: FINVBGSF

Валута: BGN

Банка: Първа инвестиционна банка

Основание: Дарение за „Сподели и Вдъхнови“