ЛЕКЦИИ НА СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ🔥 В БУРГАС, СОФИЯ, БЕЛОСЛАВ И ВАРНА

ЛЕКЦИИ НА СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ🔥 В БУРГАС, СОФИЯ, БЕЛОСЛАВ И ВАРНА

08 | 12 | 2023

Последните седмици на ноември и началото на декември 2023г. бяха изключително динамични за лекторите-доброволци на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ🔥

 

На 15.11.2023г. Ани Минчева, идейния вдъхновител на Сдружението и Христо Ишков за първи път се представиха в гр. Бургас, където гостуваха на  АЕГ „Гео Милев“ пред ученици от 11-ти  клас с лекцията „За ИЗБОРИТЕ, МЕЧТИТЕ и ПАРИТЕ…“ За повече от два учебни часа младежите се потопиха в увлекателното и забавно представяне на темата от страна на харизматичния Христо Ишков, като на финала се насладиха на магията на МЕЧТИТЕ… Повече за това, как протече събитието може да прочетете тук.

Благодарим на ръководството на гимназията и по-специално на г-н Мирослав Стаматов за поканата, организацията и топлото посрещане.

 

На 05 и 06.12.2023г. Димитър Димитров бе в гр. София и проведе своята лекция в два поредни дни "Как да бъдем успешни" пред общо четири паралелки от 12 клас, с изучаване на корейски, японски, китайски и испански език, в 18 СУ "Уилям Гладстон'' в София. Димитър Димитров със своите лекции успя да вдъхнови и мотивира младежите да мечтаят, да създават добри навици, да учат и да постигат целите си. Учениците живо се вълнуваха как Димитър се справя с провалите в бизнеса и в живота и той им сподели своята тайна.

Изключително сме благодарни за поканата на г-жа Десислава Николова – зам. директор по учебната част и целия лидерския екип на гимназията, както и на „нашия“ човек в София - Димка Кънчева, за нейния нестихващия ентусиазъм.

 

Междувременно във Варна СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ🔥 продължи със своята мисия на изключително широк фронт:

 

- Енергичния Живко Димитров отново получи покана да гостува на „своето“ си училище - СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Белослав да изнесе своята авторска лекция„Моята история. Моите ТОП 4 правила за УСПЕХ“ пред учениците от 11 клас, които сега са на неговото място.

- Невероятната Боби Минкова изнесе своята лекция "Управление на времето" в два поредни дни и подари своите знания на учениците от 11 А, Г и Д класове в IV ЕГ " Фредерик Жолио-Кюри", гр. Варна, а след няколко дни бе първия лектор-доброволец на Сдружението посетил СУ "Пейо Яворов", Владиславово, пред ученици от 11 и 12 клас.

 - Христо Ишков изнесе своята завладяваща лекция "За ИЗБОРИТЕ, МЕЧТИТЕ и ПАРИТЕ" и в Хуманитарната Гимназия в гр. Варна пред  ученици от 11 клас.

- Димитър Димитров изнесесвоята увлекателна лекция "Как да бъдем успешни" пред учениците от 11 класове на Първа Езикова Гимназия, гр. Варна.

- Иван Петров "откри" сезона и в ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ – Варна, като изнесе своята лекция „Don’t PANIC (Без ПАНИКА)" в актовата зала на училището.

- Изключително свежото попълнение на екипа ни – Боян Балкаров дебютира със своята уникална лекция „Един живот, осем истории, безброй уроци“ изнасяйки я на три пъти, в два поредни дни, в IV ЕГ " Фредерик Жолио-Кюри", гр. Варна пред ученици от 11 класове

- За финал изключителните Иван Петров, Живко Димитров и Христо Ишков бяха на гости в Хуманитарната Гимназия в гр. Варна, където изнесоха своите лекции „Don’t PANIC (Без ПАНИКА) и „Моята история. Моите ТОП 4 правила за УСПЕХ“ и "За ИЗБОРИТЕ, МЕЧТИТЕ и ПАРИТЕ" пред ученици от 11 и 12 клас.

 

 

ЩЕ ЗАВЪРШИМ С ПРИЗИВ ЗА ПОДКРЕПА!!!

Имаме нужда от още достойни хора, които желаят да споделят с младежите от 11 и 12 клас в училищата на България своя опит и житейски си опит натрупан във времето по пътя към реализацията, успеха и удовлетворението си (от първо лице и единствено число).

Ако някъде в себе си усещате, че има какво да (пре)дадете на младото поколение, което само след година или две ще влезе в „живота“ свържете се с нас на http://share2inspire.bg/join-us🔥

Подобни публикации