"Как да управляваме времето" - лекция на Боби Минкова пред 10 клас

"Как да управляваме времето" - лекция на Боби Минкова пред 10 клас

22 | 07 | 2023

На 12.07.2023 г. в зала 323 на ИУ Варна, се състоя последната лекция  от стажантската програма пред над 150 ученици от 10 клас по време на техните производствени практики, организирани от ICT Cluster Varna / ИКТ Клъстер Варна, с подкрепата на сдружението Сподели и Вдъхнови.
👉Темата беше "Управление на Времето" с лектор Боби Минкова. Темата е важна, но банална и значима едновременно, както за професионалното така и за личностното израстване.
💡В сдружението вярваме , че винаги може да се научи нещо ново или да се припомни добре забравеното старо, като е важно да извличаме максимлана полза от всеки един момент.
⏳За час и половина време, успяхме да говорим за това, важно ли е да управляваме времето си, знаем ли как и кои са най-популярните инструменти.
🏃‍♂️Предизивкателствата, които очакват младите хора при стартиране на следващия етап в живота са много и най-различни, но е безпорен факт, че в бизнеса няма 1/3 НЕизвинено отсъствие.
🔥В реалния, професионален живот, спазването на срокове, навременното подаване на информация и поемането на отговорност, са само една малка част от бъдещите работни ангажименти.
"От всички ресурси, с които разполагаме ВРЕМЕТО е единствения невъзобновяем ресурс" .
📌 И макар това да може да се намери и прочете в интернет, осъзнаването му, с цялата сила и мощ на тази мисъл, си е истинско лично откровение.
⚡️Да се работи с млади хора е предизивкателство. Ако и вие искате да се присъедините към Сподели и Вдъхнови и да станете мотивационни лектори, направете го сега!
Заедно можем да променяме системата и да вдъхнем вяра и мотивация на много млади хора.
Мисията на сдружението ни е, да вдъхновяваме младите хора да мечтаят смело, да си поставят високи цели и да действат за постигането им!

Подобни публикации