🔥 РАБОТИМ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! 🔥

🔥 РАБОТИМ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! 🔥

25 | 06 | 2023

На 24 юни, в прекрасния съботен ден, докато хората бяха на плажа, управителния съвет на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 проведохме отчетнотo събрание на Сдружението ни.


Горди сме да ви споделим нашите резултати! Изминалата учебна година беше изпълнена с отлични постижения за нашия малък, но амбициозен екип.

🎯 Проведохме 75 мотивационни лекции: Развълнувахме и вдъхновихме над 2300 ученици от 11 и 12 клас в 15 училища във Варна, София, Добрич и Бургас. Събудихме техните мечти и амбиции, помагайки им да развият своя потенциал.

🌟 Проведохме 4 уъркшопа за учители: Работихме с 240 учители от 4 училища, помагайки им да развият по-добри умения и стратегии за мотивиране на техните ученици.

📈 Получихме оценка 9.54 (по десетобалната система) от над 280 обратни връзки: Получихме висока оценка за нашата работа, което ни вдъхва допълнителна мотивация да продължим напред.

💚 Проведохме 4 благотворителни лекции: Събрахме над 200 съмишленици, които подкрепиха нашата инициатива и събрахме над 3300 лв. за стипендии. Тези стипендии ще помогнат на учители да участват в семинари за личностно развитие Инсайт.

🎓 Организирахме и проведохме среща с известния учител-физик Теодоси Теодосиев: Събрахме над 140 участници, които имаха уникалната възможност да се срещнат и чуят вдъхновяващи думи от учителя Тео.

💡 Организирахме конференцията "Училище за успех": Заедно с ИКТ клъстер Варна организирахме първата конференция във Варна, която събра над 140 учители и директори от различни училища. На тази важна конфеенция се споделиха 22 доклада, разкриващи успешни практики от различни училища. Тези практики имат потенциала да помогнат на учителите да мотивират децата си и да постигнат по-добри резултати.


Раздадохме заслужени награди: 

📚 Подкрепихме с награди конкурса за четене на книги в СУ "Димчо Дебелянов", в който взеха участие 136 деца.

📚 Подарихме над 250 книги "7-те навика на високоефективните хора" от Стивън Кови, на варненските учители, които посетиха наши мероприятия. Ние вярваме в силата на знанието и развитието! 📖✨
 
🔥 Осигурихме стипендии на 34 учители, които посетиха семинари за личностно развитие "Инсайт".

 
Всички тези постижения не биха били възможни без ангажимента и подкрепата на много хора, на които искаме да изкажем благодарност:

🙌 Ани Минчева - без нея това начинание нямаше да стартира и да достигне до тук. С голяма отдаденост и преданост, тя взе една година неплатен отпуск, за да помогне на движението да се задвижи. Тя неуморно контактуваше с директори и училища, за да се организират и проведат лекциите, организираше всички нас и помагаше активно на всеки лектор. 👏

🙌 Христо Ишков - неговите 25 лекции запалиха над 1000 младежи да мечтаят и да си поставят високи цели. 👏

🙌 Благодарности и на всички лектори, които допринесоха за нашите успехи: проф. Евгени Станимиров, Живко Димитров, Todor Dobrev, Боби Минкова, Kristiyana Yordanova , Ivan Petrov и Dimka Ivanova Kancheva, Красен Киров 👏

❤️ Благодарни сме и на фирмите, които ни подкрепиха: Ардес Информационни Технолигии ЕООД , Нов Дом 1 , Частна Профилирана Гимназия "АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ", Мебелна къща "Никора".


Ние постигнахме много през изминалата година и сега искаме да вдъхнем огън и на следващите ни инициативи.
Нуждаем се от вашата подкрепа, за да подкрепим българското образование! 🤝

💡 Станете лектори в "Сподели и Вдъхнови": Ако имате желание и искате да помогнете на младите хора, споделете своята лична история. Присъединете се към нас и станете част от движението "Сподели и Вдъхнови". Вашият принос може да промени живота на много млади хора.

🔥 Споделяйте постовете ни и харесайте страницата ни Сподели и Вдъхнови, за да може да достигнем до много нови съмишленици и лектори. Българското образование има нужда от подкрепата на цялата ни общност, за да се издигне на ново ниво.

💰 Дарете средства за нашите инициативи: Ако не можете да станете лектори, но искате да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение.


С вашата помощ ще можем да продължим да развиваме нашите нови амбициозни проекти:

💡 Конкурс за най-добро есе и презентация от ученици и учители: "Защо уча този предмет?", който да даде отговор на хилядите ученически въпроси.

💡 Конкурс за четене на книги, който да стимулира създаването на навици за четене на учениците от 1 до 7 ми клас.

💡 Конференция за търсене на решения в образованието, където заедно да седнат представители на образователната и бизнес общност и да се генерират идеи за по-добро образование.

💰 Стипендии за обучения на учители по личностно развитие.

💰 Спонсориране на семинари за лидерско развитие на учители и директори, които да развият мениджърските и лидерски умения, за по-ефективно и добро образование.

💰 Провеждане на професионални обучения на учители за презентационни умения, комуникационни умения и управление на времето.


Бенефициент: "Сдружение с нестопанска цел Сподели и Вдъхнови"
IBAN: BG91FINV91501217670043
Основание: Дарение за "Сподели и Вдъхнови"

Подобни публикации