СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ С ПЪРВИ СЕМИНАР ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ

СПОДЕЛИ И ВДЪХНОВИ С ПЪРВИ СЕМИНАР ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ

16 | 01 | 2023

На 14 януари 2023г. екипът на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 проведе първия си полудневен семинар за преподаватели.
По покана на директора на СУ "Димчо Дебелянов", гр. Варна, г-жа Калина Нушева, вдъхновяващият Христо Ишков и увлекателният Димитър Димитров застанаха пред повече от 30 преподавателя от училището разпалено и от сърце представиха изконните общочовешки теми: за мечтите, целите, изборите, парите, успеха, щастието и удовлетворението, как да ги постигнем и задържим в личния и професионалния си живот.

Атмосферата бе изключително искрена и открита, доказателство за което бяха споделените знания, споделените истории, споделените МЕЧТИ и споделените усмивки. В края на семинара участниците си тръгнаха по техни думи "мотивирани, въодушевени, окрилени и обогатени с различна гледна точки към предизвикателствата" и оцениха удовлетоворението от преживяването си на семинара с фантастичните 93,55% NPS

Искаме да благодарим на г-н Боян Димитров, Chief Commercial Officer в Fantastic Services, който напълно безплатно осигури прекрасната конферентна зала на компанията за провеждането на събитието, както и на г-жа Елица Минчева, Implementation manager в компанията, която от началото до края ни обгрижваше изключително сърдечно и с голяма усмивка.

Нямаме търпение да се видим всички заедно отново на следващия семинар!
Преживяване, което си заСЛУЖАва. 💗


 

 

Подобни публикации