Сподели и Вдъхнови - Христo Ишков

Христo Ишков

www.share2lead.com

Христo Ишков

  • Роден, израснал и все още живеещ до чайките и Морето в гр. Варна. Обича да се смее, да кара колело, да четe книги, да слуша музика, да гледа филми, а също така и да пътува (по света и у нас). Със семейството си обожава увеселителните паркове (особено скоростните влакчета). Горд баща на 17г. (изключително буден) син.
  • Съосновател и Председател на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥; Съосновател на платформата Share2Lead; Съосновател и Вицепрезидент на клуба по ораторско майсторство „Varna Toastmasters”; Съосновател и Президент на BNI Лидер – гр. Варна; Съосновател и Президент на СК Бадминтон „Ракетлон“ гр. Варна.
  • Личен Финансов Съветник (професионално квалифициран и сертифициран) и част от мрежата на застрахователния брокер “Life Trust”. Компанията е 100% дъщерно дружество на Vienna Insurance Group (VIG) Austria, най-голямата и водеща застрахователна компания в Централна и Източна Европа, основана в далечната 1824г.
  • С над 15 години опит като мотивационен лектор, обучител и ментор; Лидер на екип от Лидери, будители и радетели за повишаване на себеосъзнатостта и финансовата грамотност на хората в България и в чужбина.