MISS WORLD BULGARIA С ЛЕКЦИЯ В ПЪРВА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ – ВАРНА

25 | 03 | 2023

На 23 март, един (вече) пролетен ден, екипът на сдружението СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 отново бе на гости в Първа Езикова Гимназия, гр. Варна, където удивителната Кристияна Йорданова, Мис Свят България за 2022г., изнесе своята първа вълнуваща лекция на тема "Силата да бъдеш различен".

Всички присъстващи, в огромната и модерна актова зала на училището, бяха докоснати от чистите и искрени думи на Кристияна, от спокойното и уверено излъчване и от СИЛАТА на нейното послание. Крис, която е родена във Варна и на 7 годишна възраст емигрира с родителите си в Канада, не само сподели себе си, своята история и разбирания за живота, а и разкри мисията на сърцето си и ЗАЩО е избрала да се върне обратно в България. За първи път в историята на Сдружението лекцията бе изнесена изцяло на английски език.

 

След завладяващата и въздействаща презентация, която учениците от 11 и 12 клас и техните учители преживяха, последваха много въпроси, много ослепителни усмивки и... много снимки.

Искаме да благодарим още веднъж на г-н Ангел Митев, директора на Първа Езикова Гимназия - Варна, за поканата и организацията на събитието и възможността, която предостави на своите възпитаници да обогатят мирогледа си.


Ако искате нашите лектори-доброволци да посетят и вашето училище, може да заявите вашето желание на http://share2inspire.bg/#contact-us 🔥