ПОРЕДЕН ПОЛУДНЕВЕН СЕМИНАР ЗА УЧИТЕЛИТЕ НА СУ "ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ" - Варна

20 | 03 | 2023

В съботния ден, на 18 март 2023г., екипът на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 проведе поредния си полудневен Семинар за учители пред повече от 30 учители от СУ "Димчо Дебелянов" - гр. Варна. Водещите на семинара, Инж. Димитър Димитров и г-н Христо Ишков, споделиха своя опит и гледна точка по изключително вълнуващ и завладяващ начин.

Бяха засегнати темите за кръгът на загрижеността и влиянието, успехът, изборите, гледните точки, мечтите и целите. Атмосферата беше изключително открита и приятелска, а на финала на събитието участниците си тръгнаха заредени и с усмивки, които бяха не само на лицата им, а извираха от сърцата им.

Огромни благодарности на директора на училището, г-жа Нушева за поканата и за доверието, а на г-н Боян Димитров и г-жа Елица Минчева от Fantastic Services за изключително топлия прием и за това, че отново абсолютно безвъзмездно осигуриха конферентата зала, в която се проведе събитието.

Ако желаете подобно зареждащо и мотивиращо събитие и за вашия учителски колектив свържете се с нас на info@share2inspire.bg или на 0888 790 286 - Анелия Минчева.