ОТЧЕТ от благотворителното събитие - преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА, ЧРЕЗ ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ" - I част

19 | 03 | 2023

"За ИЗБОРИТЕ, МЕЧТИТЕ и ПАРИТЕ..."


Това бе темата, която развълнува всички, повече от 70 души, които дойдоха на Благотворителното събитие - преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА, ЧРЕЗ ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ",
организирано от сдружениетоСПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ на 17 март 2023г., в зала Rosslin Dimyat Hotel, гр. Варна.

Събитието стартира с кратко и емоционално споделяне на г-жа Анелия Минчева, идейния създател на Сдружениято за това, как и откъде преди повече от 3 години започна всичко това, което се случва днес. След нея харизматичният и вдъхновяващ Христо Ишков отново сътвори магия с неповторимото си умение да представя с лекота важни житейски уроци.

Благодарим на всеки един от нашите ПРИЯТЕЛИ за присъствието, подкрепата, осъзнатостта и споделеността на всеки един момент.

По-долу може да се запознаете с финансовия отчет от събитието:

- Общата сума на събраните дарения е 1420лв.
- Направените разходи са в общ размер от 336лв. (250лв. за наем зала + 86лв. за печатни и канцеларски материали)

- Остатък 1084лв.

Със събраните средства Сдружението ни учредява стипендии за учители, активно занимаващи се с преподавателска дейност на деца между 3 и 19 годишна възраст. Стипендиите ще се отпускат за участие в образователния Семинар I на Инсайт, който ще се проведе във Варна през тази есен.

Ще ви очакваме да се срещнем отново през следващия месец април, на второто издание на Благотворителното събитие - преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА, ЧРЕЗ ТЕХНИТЕ УЧИТЕЛИ", когато инж. Димитър Димитров, собственик и управител на АРДЕС ИТ, ще представи авторската си тема „Как да бъдем успешни?“.

Искате ли и Вие да станете лектор-доброволец и да споделите най-важните си житейски уроци с младото поколение на България? Свържете се с нас на http://share2inspire.bg/join-us🔥